Emilievejs Slagterforretning

Åbningstider - I dag: 7:00 - 17:30

Slagterprisen 2014

Årets Slagterpris 2014

Slagtermester Peter Olsen fra Frederikshavn tør holde fast i de gode traditioner, og samtidig give kunderne nye muligheder – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor bliver han vinderen af årets Slagterpris 2014.

Der var store klapsalver og flotte hyldesttaler, da slagtermester Peter Olsen fra Emilievejs Slagterforretning i Frederikshavn blev kåret som vinder af Slagterprisen 2014 på Landbrug & Fødevarers store branchedag Fødevaredagen i Turbinehallen i Aarhus tirsdag den 28. oktober.

Peter Olsen vandt over de to andre nominerede, da pointene var talt op efter en onlineafstemning blandt kollegaer i branchen og Slagterprisens jury. Begge parters point talte 50 pct.

I følge seniorkonsulent hos Landbrug & Fødevarer, Vickie Kristensen, er det meget fortjent, at Per Olsen har vundet prisen.

– Peter Olsen holder fast i traditionerne og forstår alligevel at være nytænkende og sætte fokus på produkter og måltidsløsninger. Han afholder temadage om alt fra fedtfattig kost, til sådan laver du dine egne pølser, og han har fat i næste generation af forbrugere, som han også holder kurser for i ferierne. Han er en af de slagtere, der fremtidssikrer slagterfaget via sine mange gode initiativer. Derfor står han også som vinder af Slagterprisen 2014, siger Vickie Kristensen.

Ud over at være en god slagter, er Peter Olsen også en dygtig forretningsmand, der forstår at drive en slagterbutik.

– Peter Olsen åbner sin butik lørdag morgen kl. 6.00. De fleste ville mene, det var tåbeligt tidligt, men kunderne strømmer til for at købe Peters leverpostej, og ender med at få købt meget mere end leverpostej. Det kommer der af at forstå sine kunder, og hvad de vil have, og det skal også til, når man driver en slagterbutik, siger Vickie Kristensen.

Rørt vinder
Peter Olsen selv var tydeligt rørt over, at være vinder af Årets Slagterpris 2014.

– Det her er en af de bedste dage i mit liv. Tænkt at blive anerkendt for sit arbejde på den her måde. Det kommer simpelthen til at betyde så meget for min butik, at jeg har vundet Slagterprisen. Det betyder allerede virkelig meget for mig, og jeg er meget ydmyg overfor, at jeg har fået lov til at vinde i år, siger Peter Olsen, der ikke havde følt sig sikker på sejren, før hans navn blev råbt op.

– Det var et stærkt felt, og jeg var ikke sikker på noget som helst. Men jeg har håbet i langt tid. Det vil jeg gerne indrømme. Så denne her pris kommer til at stå til skue på hæderspladsen i min forretning, siger Peter Olsen.

Vinderen af årets Slagterpris har hele næste år lov til at reklamere med prisen og titlen i sin butik.
Læs mere og find billeder på www.slagterprisen.dk.

Se videoen som Landbrug & Fødevarer har lavet.

Se artikel på Landbrug & Fødevarer.

Modtager af Slagteprisen 2014 slagtermester Peter Olsen fra Frederikshavn sammen med direktør Flemming Nør-Pedersen, L&F. Foto Claus Pedersen.
0